Aspiranterne udtaler

Yogahuset.dk © 2011         

           

Mange forskellige mennesker har taget deres yogauddannelse i Yogahuset og kursisternes motivation er meget forskelligartet. I årenes løb har aspiranterne bl.a. udtalt følgende om undervisningen...

"Anne Jørgensen, Australien 

www.tyh.com.au


Yoga her i Australien er meget populært og jeg er glad for at have mulighed for at rejse til DK. bl.a. for at blive inspireret af Konstantins måde at arbejde med yoga.

"

"Maria Calmander, Spanien

Her i spanien bruger jeg det, jeg har lært i uddannelsen hver dag, både på mig selv og andre, ikke mindst via mine yogahold.

"

"Nina Grønbæk Pfeiffer, yogalærer og mindful coach

Jeg har egentlig kun godt at sig om uddannelsen. Jeg har været meget glad for den seriøse måde at undervise på, og jeg syntes det har været bygget rigtigt fint op og i det rigtige rækkefølge. Forløbet - præget af en god humoristisk sans - var opløftende, personlig og ikke blot en samlebånds uddannelse."

"

"Judith Beer, yogalærer og sygeplejerske

Uddannelsens opbygning og varighed gør at vi ikke på en drastisk måde bliver kastet ud i at stå på egne ben - men på en god måde bliver hjulpet ud i en undervisningssituation med god selvtillid.

Jeg er meget glad for at have taget en yogauddannelse her, fordi du formår at gøre yoga til en naturlig og lystbetonet del af hverdagen. Din særprægede humor har været med til at påvirke undervisningen på en god måde.

"

"Doris Kafka, idrætslærer, yogalærer og talepædagog

Rigtig godt at have fået et dybere og detaljeret kendskab til egen og andres krop, at have lært mange gode yogaøvelser og en fin trinvis opbygning af disse.

Dejligt at have lært glæden ved yogadyrkelse.

"

"Ulla Seerup, yogalærer og ingeniør 

Her er indgangsvinklen til yoga super: At vi skal være kritiske og tænke selv. At øvelserne ikke nødvendigvis skal udføres smukt set udefra, men med fokus på at det skal være godt for kroppen og føles smukt indefra.

"


"Benny Kristiansen, vagt, nu yogalærer

Denne uddannelse er særdeles brugbar i forhold til livets små og store kriser. Den har medført en positiv forandring, arbejdsmæssigt, såvel fysisk som psykisk.

"

"Carina Birkebæk Nielsen, yogalærer og klinisk diætist, Bahrain

Her går det godt. Vi drives her i Bahrain og nyder at undervise i yoga. Jeg kan helt bestemt bruge både det jeg har lært og dine yogabøger. Jeg synes at ha fået et solidt fundament. Det går rigtig godt med mine yogahold.

"

"Anita Rostgaard Andersen, yogalærer

www.yogastudie.dk


Jeg har nydt uddannelsen. Er meget glad for den grundviden, omsorg for kroppen og balast som uddannelsen har givet, føler mig rigtig godt klædt på til selv at praktisere yoga og til at undervise. Der kommer mange på mine hold og flere strømmer til. En kæmpe tak for en god og positiv yogauddannelse.

"

"Aase Søndergård, køkkenleder, nu yogalærer

www.yogaoghelse.dk


Jeg har haft stor glæde af uddannelsens visualiseringsøvelser og meditationer, selv om de kun udgør ca. 5-10% af timetallet. Jeg har fået ro og er blevet bevidst om ukendte sider af mig selv, både fysisk og psykisk. Jeg har fundet ud af, at den stille ro smitter af på mine omgivelser, at omgivelserne både privat og på mine yogahold får udbytte af de rolige vibrationer jeg udsender. Konstantin deler rundhåndet ud af sine erfaringer, hvilket giver stor selvtillid til en nyuddannet underviser.  

"