Kurser

Yogahuset.dk © 2011         

           

Yogakurser i Odense.


Viden og erfaring.

Undervisningen foregår i Yogahusets lyse og venlige lokaler i centrum af Odense - se "holdundervisning". Den er uhøjtidelig og usekterisk, du vil ikke opleve indiske navne og ritualer, men en korrekt anatomisk og fysiologisk sund udførelse af yogaøvelserne.


Flertallet af Yogahusets kursister er faste, stabile og er kommet i huset gennem flere år.

Fællesskabet og samværet vægtes højt, både i undervisningen, men også ved arrangementer og flere fællesspisninger med hjemmelavet mad.

Udover den allerede kendte positive indvirkning på helbredet og immunforsvaret. Forskningsresultater har vist, at yogaen som tager hensyn til en korrekt anatomisk og fysiologisk udførelse, har en gavnlig effekt på muskelspændinger, hovedpine, åndedrætsbesvær, gigtlidelser og rygproblemer. Yoga kan også hjælpe med at reducere stress, nervøsitet og angst. Og det er som bekendt altid bedre at forebygge.

Yoga, bevægelseslære med individuel vejledning, åndedrætsøvelser, visualiseringsøvelser og afspænding/meditation  indgår på alle niveauer af undervisningen.


                                     Yoga i Odense

Yogahuset ligger lige overfor domkirken og rådhuset

I Yogahuset tager vi udgangspunkt i de fysiske Yoga principper med alle dens forskellige retninger. Hensigten er at få det fylde udbytte af yogaens store spektrum fysisk såvel som mentalt.

Udover yoga og afspænding/meditation på forskellige niveauer tilbyder Yogahuset også undervisning i lyd- og tankeopmærksomhed, meditativ åndedrætskoncentration og forskellige meditationsøvelser. Øvelserne kan forbedre evnen til at reagere konstruktivt i belastende situationer, bearbejde oplevelser og medvirke til at opbygge en fysisk og psykisk balance.

Udover undervisningen i Yogahuset (se "holdundervisning") afholdes der ofte kurser og foredrag på skoler, kirker, foreninger og virksomheder.

For yderligere information eller gratis prøvetime kontakt:

Yogahuset, Vestergade 17, 5000 Odense C

Tlf. 26343901. Ring eller sms. Kontortid :  Mandag, tirsdag, onsdag 12.00 - 14.00  

konstantinyoga@gmail.com

(Massage, zoneterapi, akupressur, m.m.  www.bendixmassage.dk )