Yogahuset.dk © 2011         
           

 

 

 

 

Aspiranterne udtaler

 

 

Mange forskellige mennesker har taget deres yogauddannelse i Yogahuset og kursisternes motivation er meget forskelligartet. I årenes løb har aspiranterne bl.a. udtalt følgende om undervisningen...

"Judith Beer, yogalærer og sygeplejerske

Uddannelsens opbygning gør at vi ikke på en drastisk måde bliver kastet ud i at stå på egne ben - men på en god måde bliver hjulpet ud i en undervisningssituation med god selvtillid.
Jeg er meget glad for at have taget en yogauddannelse her, fordi du formår at gøre yoga til en naturlig og lystbetonet del af hverdagen. Din særprægede humor har været med til at påvirke undervisningen på en god måde.

"

 

"Doris Kafka, idrætslærer, yogalærer og talepædagog

Rigtig godt at have fået et dybere og detaljeret kendskab til egen og andres krop, at have lært mange gode yogaøvelser og en fin trinvis opbygning af disse.
Dejligt at have lært glæden ved yogadyrkelse.

"


"Ulla Seerup, yogalærer og ingeniør 

Her er indgangsvinklen til yoga super: At vi skal være kritiske og tænke selv. At øvelserne ikke nødvendigvis skal udføres smukt set udefra, men med fokus på at det skal være godt for kroppen og føles smukt indefra.

"

"Benny Kristiansen, vagt, nu yogalærer

Denne uddannelse er særdeles brugbar i forhold til livets små og store kriser. Den har medført en positiv forandring, arbejdsmæssigt, såvel fysisk som psykisk.

"

"Carina Birkebæk Nielsen, yogalærer og klinisk diætisk, Bahrain

Her går det godt. Vi drives her i Bahrain og nyder at undervise i yoga. Jeg kan helt bestemt bruge både det jeg har lært og dine yogabøger. Jeg synes at ha fået et solidt fundament. Det går rigtig godt med mine yogahold.

"

"Margit Hedegård, yogalærer

Jeg er glad for at Konstantins erfaringer og evnen til at tiltrække og holde på sine elever bliver givet videre i løbet af uddannelsen. Jeg har i dag alle de hold, jeg vil have, lever godt af det og er glad for det.

"

"Aase Søndergård, køkkenleder, nu yogalærer

Jeg har haft stor glæde af uddannelsens visualiseringsøvelser og meditationer, selv om de kun udgør ca. 10% af timetallet. Jeg har fået ro og er blevet bevidst om ukendte sider af mig selv både fysisk og psykisk. Jeg har fundet ud af, at den stille ro smitter af på mine omgivelser, at omgivelserne både privat og på mine yogahold føler respekt og får udbytte af de rolige vibrationer jeg udsender. Konstantin deler rundhåndet ud af sine erfaringer, hvilket giver stor selvtillid til en nyuddannet underviser.  

"

"Anne Jørgensen, Australienwww.theyogahouse.net.au

Yoga her i Australien er meget populært og jeg er glad for at have mulighed for at rejse til D.K. bl.a. for at blive inspireret af Konstantins måde at arbejde med yoga.

"

"Maria Calmander, Spanien

Her i spanien bruger jeg det, jeg har lært i uddannelsen hver dag, både på mig selv og andre, ikke mindst via mine yogahold.

"

"Nina Grønbæk Pfeiffer, yogalærer og mindful coach
www.mind-and-motion.dk

Jeg har egentlig kun godt at sig om disse 2 år. Jeg har været meget glad for din seriøse måde at undervise på, og jeg syntes det har været bygget rigtigt fint op og i det rigtige rækkefølge. Forløbet - præget af en god humoristisk sans - var opløftende, personlig og ikke blot en samlebånds uddannelse."

"