Yogahuset.dk © 2011         
           

 

 

 

 

Kurser

 

 

Undervisningen foregår i Yogahusets lyse og venlige lokaler i centrum af Odense - se "holdundervisning". Den er uhøjtidelig og usekterisk. Vi lægger ikke vægt på indiske navne og ritualer, men på korrekt anatomisk og fysiologisk sund udførelse af yogaøvelserne.Udover den allerede kendte positive indvirkning på helbredet og immunforsvaret har forskningsresultater vist, at yogaen har en gavnlig effekt på muskelspændinger, hovedpine, åndedrætsbesvær, gigtlidelser og rygproblemer. Yoga kan også hjælpe med at reducere stress, nervøsitet og angst. Og det er som bekendt altid bedre at forebygge.

Yoga, bevægelseslære med individuel vejledning, åndedrætsøvelser, visualiseringsøvelser, afspænding og dybdeafspænding indgår på alle niveauer af undervisningen.

Yogahuset ligger lige overfor domkirken og rådhuset


I Yogahuset tager vi udgangspunkt i de fysiske Hatha Yoga principper med alle dens forskellige retninger. Hensigten er at få det fylde udbytte af yogaens store spektrum fysisk såvel som mentalt.

Udover yoga og afspænding på forskellige niveauer tilbyder Yogahuset også undervisning i lyd- og tankeopmærksomhed, meditativ åndedrætskoncentration og forskellige meditationsøvelser. Øvelserne kan forbedre evnen til at reagere konstruktivt i belastende situationer, bearbejde oplevelser og medvirke til at opbygge en fysisk og psykisk balance.

 

Udover undervisningen i Yogahuset (se "holdundervisning") afholdes der ofte kurser og foredrag på skoler, kirker, foreninger og virksomheder.


For yderligere information eller gratis prøvetime kontakt:

Yogahuset, Vestergade 17, 5000 Odense C
Tlf. 65 91 05 91 mandag, tirsdag, onsdag 12.00 - 14.00  

konstantinyoga@gmail.com

 

 

(Massage, zoneterapi, akupressur, m.m.  www.bendixmassage.dk )